OM OS

OM OS

Vores Husorkester

- er et orkester der kan spille til de fleste events eller fester. Receptioner, fødselsdagsfester, bryllupper og events hvor der er brug for et professionelt orkester med overskud.

Grundbesætningen er en trio bestående af kapelmester Thomas Lennert, trommeslager Tom Lindby og bassist Thomas Sejthen. Vores Husorkester kan forstørres op (og en LILLE smule ned) med guitarister og andre instrumentalister og sangere og sangerinder.


Som regel er Thomas Lennert altid kapelmester, men han kan som de andre medlemmer af Vores Husorkester ved særlige lejligheder erstattes med lige så dygtige og professionelle musikere. Men kun velspillende, dygtige og lidt hyggelige og lune personer kan komme i betragtning som medlemmer af Vores Husorkester :-)

Kapelmester Thomas Lennert

- er til daglig organist i Hornslet Kirke

Thomas Lennert har spillet og skrevet musik igennem mange år.

Han elsker – i nogenlunde IKKE-prioriteret rækkefølge OG IKKE UDELUKKENDE – kormusik, jazz, klassisk, ny nordisk musik, rock og pop. Hans musik har været sunget i kirker, spillet i Tyskland og Kina, udgivet i USA, spillet på Dansktoppen og på P5.


De bestillingsværker, Thomas Lennert har lavet, har været radio- og tv-jingler, skole-kirke-sange, musik for blandet kor og musik for 5 biler.


Thomas Lennert har beskæftiget sig som balmusiker, organist, børnemusiker, pockropmusiker og har været korsanger.  Han er uddannet musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og organist fra Vestervig Kirkemusikskole.

www.lennerts.dk

Trommeslager Tom Lindby

- er en begavet multi-instrumentalist, komponist og producer. Han har spillet siden han var 2 år gammel og har spillet med dusinvis af bands i ind- og udland.

Han har medvirket på og produceret ligeså mange udgivelser. CV-et tæller navne som Natural Born Hippies, Marie Frank, Muddi & Salamidrengene, Hush med mange flere.

www.tomlindby.dk

Bassist Thomas Sejthen

Uddannet kontra/el-bassist ved Det Jyske Musikkonservatorium 2006.

Udover de faste sammenhænge (bands) spiller Thomas Sejthen som freelance bassist i flere forskellige sammenhænge indenfor jazz, blues, pop og rock.

 

Sideløbende med sit kunstneriske virke underviser Thomas Sejthen i kontra/elbas, rytmik, guitar & sammenspil ved Det Jyske Musikkonservatorium, Århus Musikskole (MGK), Mellerup musikefterskole samt Randers Musikskole.

www.thomassejthen.dk

VORES HUSORKESTER

MUSIK TIL ENHVER LEJLIGHEDKONTAKT


Kapelmester Thomas Lennert

Email: thomas@lennerts.dk

Phone: +4521741107

© Copyright. All Rights Reserved.